Destacat‎ > ‎Novetats‎ > ‎

II Jornades Coordinació TIC

17 de febr. 2011, 12:55 publicada per Pere Crespo Molina
La Conselleria d’Educació, a través de la direcció general d’Innovació Tecnològica Educativa, vos comunica la pròxima realització de les “II Jornades de Coordinació TIC”.

Estes segones jornades tenen com a objectiu acostar els projectes de la direcció general d’Innovació Tecnològica Educativa de la Conselleria d’Educació al professorat amb responsabilitat en matèria TIC en els centres educatius.

Les segones jornades constaran d’una sèrie de tallers presencials relacionats amb el projecte LliureX (model de centre i aula, infantil, música, biblioteca i necessitats educatives especials), amb el projecte Mestre a Casa (web de centre, web de grup i comunitats virtuals) i aplicacions informàtiques, com ara, la Gestió d’inventari i d’incidències. Estos tallers s’agruparan geogràficament en determinats centres educatius en funció de la demanda.

El professorat a què va dirigit és el següent: directors/es dels centres, coordinadors/es TIC, responsables d’aules d’informàtica, responsables de biblioteca, professorat de música, professorat d’Educació Especial i professorat de cicles formatius.

Per temes organitzatius i d’eficiència s’ha establit un nombre màxim de tres participants per centre. Cada un dels quals podrà seleccionar fins a tres tallers, sabent que la dita selecció no és vinculant ja que no es tracta de la preinscripció a cursos projectats concretament en un lloc i data.

En la següent adreça electrònica http://mestreacasa.gva.es/web/coortic/ teniu a la vostra disposició tota la informació relacionada amb la celebració de les segones jornades, inclòs l’accés al formulari (https://oficinavirtual.edu.gva.es/oficina_edu/) que haurà d’omplir el director/a, secretari/a o el administratiu/iva del centre. En este indicarà, per a cada un dels tres possibles professors participants, les preferències respecte als tallers proposats , tenint en compte sempre que dites preferències no impliquen necessàriament que es puguen atendre. En la mesura que l’organització de les dites jornades ho permeta s’atendran totes les peticions.

El termini per a indicar les preferències serà del 7 de febrer al 18 de febrer ambdós inclusivament.

Posteriorment, el professorat que haja realitzat prèviament la selecció en el termini de temps indicat (a través del director/a , secretari/a o el administratiu/iva), podrà formalitzar la inscripció als tallers en els llocs indicats i que, a este efecte, organitze la direcció general d’Innovació Tecnològica Educativa, després d’analitzar la demanda rebuda.

La inscripció es realitzarà per orde rigorós i es tancarà per a cada taller quan es complete el nombre de places i dins del termini de temps establit que es comunicarà.

A través del compte de correu del centre rebreu, posteriorment, notificació del professorat del centre participant en estes segones Jornades, així com el lloc i hora en què es realitzaran les sessions demostratives o tallers en què ha formalitzat la seua inscripció.

Per a realitzar qualsevol consulta relacionada amb les jornades, a més dels fòrums disponibles en l’espai web anteriorment indicat, teniu també a la vostra disposició el següent compte de correu electrònic: jornadastic@gva.es

Tot esperant que la celebració de les “II Jornades de Coordinació TIC” servisquen de suport en el procés d’ensenyança-aprenentatge, rebeu una salutació ben cordial.
Sofia Bellés Ramos

Directora general d’Innovació Tecnològica Educativa

Conselleria d'Educació
Comments